FAR-kalender 2019 och framåt finns nu att beställa här - nytt namn, samma innehåll och kvalitet!


 

FAR (Föreningen Auktoriserade Revisorer) har beslutat att lämna över stafettpinnen. Under 2018 och framåt kommer det att vara Mellanrummet Globograf AB som tar kalendern vidare. 10.000-tals kalendrar används årligen av personer runt om i Sverige. Både bland revisorer, ekonomer och företagare. 
 
Produkten är kvalitetsgranskad av både jurister och några av de bästa skatteexperterna i Sverige. Allt för att hålla en kvalitet och ett innehåll som du är van vid!
 
Kalendern har fått ett nytt namn och kallas nu MER-kalendern för ekonomer och revisorer. Den har samma innehåll, faktakvalitet och utseende som tidigare FAR-kalendern och finns att köpa från Mellanrummet, som under många år hållit i produktionen av FAR's kalender.

 
Mellanrummet har sedan tidigare ett långt samarbete med FAR gällande kalendern. Under flera år har vi hanterat produktion och montering av kalendern, bl.a. genom tryckning, prägling av logotype och namn, montering samt hantering av kundernas egna sidor i kalendern. Därför föll det sig naturligt att vi tar över och fortsätta att utveckla kalendern för framtidens behov.
  
Nytt för 2018 är att vi går över till ett FSC-certifierat papper i kalenderns olika tryckta delar, för att bidra till en bättre miljö. Vi har även flera nyheter vi planerar att lansera under 2019, som gör din kalender ännu mera användbar i olika situationer. FAR kalendern 2019 är det självklara valet för din kalender!
 
Läs gärna mera genom att klicka här, för att förstå värdet av en MER-kalender i din ficka.
 
Hör gärna av dig till oss om du har önskemål och kalenderns innehåll eller idéer på vad du skulle vilja se i den framtida kalendern.
 
Du når oss på info@skrivi.se 
eller via telefon: 08-38 18 20.

Vi använder cookies på sidan för att kunna hantera ditt besök och varukorgen. Läs mera under våra köpvillkor.