Skrivi.se är ett projekt som grundar sig på hur alla kan öka sin prestation med rätt metodik och verktyg. Idag är konkurrensen på alla plan stenhård, både i skolan och i arbetslivet. Vi vill hjälpa dig att bli bättre!
 
Vad är det som gör att vissa personer presterar bättre och ökar sin prestation jämfört med andra? Nutida forskningsresultat från framstående forskare visar tydligt på att vi använder tekniska verktyg/IT på ett sätt som inte alltid är till fördel för vårt minne och prestation. Det skrivna ordet ökar ditt minne och din prestation.
 
”The pen is mightier than the keybard”
(Pam Mueller (Psychological Science, Princeton University)

 

Länk till extern forskarrapport - skrivi.se

 
Vi säljer användbara produkter som vilar på de argument som nutida forskare i USA (Princeton University) och Sverige (bl.a. på Lunds Universitet) pekar på. Du erbjuds anteckningsböcker och fickkalendrar som stimulerar din utveckling, minne och prestation. Samtidigt vill vi även att du ska kunna hitta en användbar och vacker present till en kollega, dina anställda eller en vän, med en fantastisk tanke bakom.
 
Vi på skrivi.se älskar verkligen teknik och de möjligheter som tekniken ger oss. Men... den ska användas på rätt sätt och i rätt situation. Rätt sak på rätt plats borde få större fokus - för ökad prestation, minne och framgång.

Tänk att du sitter på ett möte med två personer som du träffat vid ett tillfälle tidigare. Den ena visar på gott detaljminne från förra mötet och kan föra ett samtal med dig, som om personen jobbade hos dig eller var en nära vän. Personen tog anteckningar och gjorde skisser med en skrivbok och penna vid första mötet. Den andra personen i mötet har inte samma detaljer i sitt minne och utstrålar därmed mera osäker i er dialog. Vem uppskattar du att ha runt omkring dig av dessa två? Vem inger förtroende och respekt? Vem verkar bry sig om ert förra möte? Vem skulle du anställa? Vad är den minnesfördelen värd i pengar för dig eller ditt bolag? En bortglömd detalj som kan få stora konsekvenser för våra relationer och vår personliga framgång!
 
Vi lever även i en tid där våra accessoarer bygger vårt personliga varumärke. Där vi signalerar vår personlighet med det som omger oss i vardagen och i vårt hem.
 
Varför inte kombinera nytta med nöje, funktion och designDet är det som är vårt mål!

Vi använder cookies på sidan för att kunna hantera ditt besök och varukorgen. Läs mera under våra köpvillkor.