Fickkalender / Fickalmanacka 2024

Fickalmanacka logo MER-kalendern fickkalender
Sveriges mest exklusiva och personliga fickkalender med omslag i skinn eller konstskinn är en användbar och uppskattad present. Till kunder, medarbetare, återförsäljare eller dina vänner. Eller till dig själv!

Välj ditt omslag i äkta- eller konstskinn. Välj den färg som passar dig. Välj att djupprägla ett namn eller logotyp i guldfolie på omslaget!

MER-kalendern 2024 täcker 16 månader med veckouppslag samt 9 månader under 2025 i komprimerat format. Viktiga ekonomiska påminnelser finns redan inlagda i kalendern, dag för dag. Det självklara valet av 2024 års fickkalender för dig som är företagare, revisor, ekonom eller bara vill ha koll på årets viktiga händelser! 

Visar 1-12 av 12 objekt

Här kan du köpa exklusiva fickkalendrarna och fickalmanackorna för 2024 i modellerna klassisk, två- eller tredelad fickkalender, så det ska bli lättare att hitta den modell som ni önskar. Vi har spiralbundna fickkalendrar (två- och tredelad, Wire-O) men även inbundna (vår klassiska modell). Det finns fickkalender och fickalmanacka 2024 med konstläder och med skinnomslag, i olika färger. Vi är ett av Sveriges största varumärken på specialanpassade fickkalendrar. En vecka per uppslag med timindelning 7-19 och plats för anteckningar på varje uppslag. November 2023 till April 2025.

När en ny period infaller är det smidigt att starta upp med en ny almanacka eller kalender. En almanacka 2024 ger alla förutsättningar för att kunna hålla koll på saker som ska ske under året och dagar som är extra viktiga att komma ihåg. Födelsedagar, en planerad semester eller en vän som kommer på besök – skriv in i kalendern eller almanackan så missar du inget. Självklart också uppgifter som rör jobbet eller skolan – perfekt att notera deadlines, läxor och prov i en liten fickkalender som alltid kan hänga med. Många föredrar fortfarande en klassisk almanacka eller kalender att ta med i väskan. Och som tur är finns det alternativ för alla. Här hittar du kalendrar och almanackor i olika utföranden.

De första trycka almanackorna trycktes i Tyskland i mitten av 1400-talet. I Sverige börjades det tryckas kalendrar i mitten av 1500-talet. Dåtidens kalendrar hade ofta notiser om historiska händelser och även förutsägelser om t ex väder, hälsa, krig och farsoter. 

Vi har ett exklusivt utbud av fickkalendrar/fickalmanackor och hoppas att ni ska hitta en fickkalender eller fickalmanacka som passar just till era behov. Om ni har några frågor om vårt utbud så är det bara höra av er till oss så hjälper vi er att hitta en kalender. En fickkalender med djuppräglad logotyp i guld eller silver på omslaget exponerar du ditt varumärke under möten, resor, semestrar och lunchpauser. Vi erbjuder endast premiumkalendrar!

Ni kan filtrera utbudet på sidan genom: material på omslag, färg på omslag, kalendermodell eller ingående delar i önskad fickkalender 2024.

 

Vi använder cookies på sidan för att kunna hantera ditt besök och varukorgen. Läs mera under våra köpvillkor.