Din unika anteckningsbok eller fickkalender för 2023 hittar du hos skrivi.se

Anteckningsbok

För dina idéer, för ditt minne och för dina drömmar.

Skapa struktur och ordning i ditt liv med våra unika anteckningsböcker, som kan präglas och anpassas speciellt för dig. Våra anteckningsböcker är inte enbart ett redskap för dina tankar och noteringar, den är också ett uttryck för vem du är. Välj mellan flera olika färger och mönster eller håll det stilrent och enkelt med äkta skinn och prägling. 

Anteckningsböcker för den stilmedvetna
Vi har exklusiva kalendrar för dig som vill ha lite extra

Fickkalender

Företagens verktyg för framgång, nu även för privatpersoner.

MER-kalendern, tidigare känd som FAR-kalendern. En specialanpassad fickkalender för personer som söker ekonomiska fakta i kombination med en stilren och personlig kalender. Samla allt viktigt på samma ställe och stärk ditt varumärke med en specialanpassad prägling.

"The Pen Is Mightier Than the Keyboard"

Forskning visar på det skrivna ordets fördelar för ditt minne och prestation.

Att hålla ordning och reda på arbetsuppgifter och vardagsliv kan du göra på många olika sätt. Vi utmanar det digitala och omfamnar det analoga.

Med våra unikt designade anteckningsböcker och fickkalendrar vill vi visa dig kraften som ligger i att använda papper och penna. Vi vill att du når dina mål – och det börjar med att skriva ner dem.

FOKUS

Att skriva för hand är en krävande och komplicerad uppgift. Det är en motorisk aktivitet som påverkar hjärnan positivt och ökar ditt fokus på det du antecknar, i större grad än med ett tangentbord. 

SKISSER

Enkelheten att göra små noteringar och skisser är oslagbar med penna och papper. Det ger dig en visuell bild som stärker minnet och kan anpassas helt för dig. 

BEARBETNING

Att skriva för hand kräver att du hela tiden bearbetar informationen och sammanfattar texten i nyckelord och korta meningar. Detta bidrar till ökad förståelse för informationen. 

FÖRBÄTTRAT MINNE

Att på ett personligt sätt kunna bearbeta informationen och strukturera den så att den passar dig, gör att du bättre minns vad informationen handlade om. 

Din personlig anteckningsbok med prägling

Magazine

Vad är bullet journaling och hur kan du använda det i arbetet?

Vad är bullet journaling och hur kan du använda det i arbetet?

Har du provat alla planeringsappar och bläddrat igenom varenda kalender för att hitta ett system som passar just dig och din vardag? Har du fortfarande inte hittat rätt?
5 anledningar till att använda en fysisk anteckningsbok

5 anledningar till att använda en fysisk anteckningsbok

Använder du flertalet appar för att planera och hålla koll på ditt liv? Digitaliseringen i alla ära, men det finns faktiskt flera fördelar med att komplettera med ett analogt alternativ.
Stressad? Börja skriva skriva för hand.

Stressad? Börja skriva skriva för hand.

Forskning visar att stress kan överbelasta och blockera arbetsminnet. Att vara stressad kan också framkalla ångest vilket i sin tur leder till en sämre prestation.
4 fördelar med att skriva för hand

4 fördelar med att skriva för hand

Du vet kanske att det är bättre att anteckna saker än att försöka hålla allting i huvudet? Vet du då också att det finns ett ännu bättre verktyg än datorn för det?
Designa din egen notebook - så gör du!

Designa din egen notebook - så gör du!

Har du ett företag eller en hobby? Vill du stärka ditt personliga varumärke? Eller uppskattar du helt enkelt bara vackra detaljer i vardagen och vill peppa dig själv med ett bra motto eller citat?
5 tips på hur du når dina mål (och håller dina nyårslöften)

5 tips på hur du når dina mål (och håller dina nyårslöften)

Bara 10% av de som sätter upp ett nyårslöfte lyckas nå sina mål. Hur blir du en av de 10 procenten? Här får du fem tips som gör att du håller dina nyårslöften! 

Vi använder cookies på sidan för att kunna hantera ditt besök och varukorgen. Läs mera under våra köpvillkor.