Till våra användare av fickkalendern

Tack för att du använd en unik fickkalender som uppfyller dina dagliga behov och ger dig oslagbar översikt. Samtidigt som den är exklusiv.

"The Pen Is Mightier Than the Keyboard"

Att hålla ordning och reda på arbetsuppgifter och vardagsliv kan du göra på många olika sätt. På Skrivi utmanar vi det digitala och omfamnar det analoga. Med våra unikt designade anteckningsböcker och kalendrar vill vi visa dig kraften som ligger i att använda papper och penna. Vi vill att du når dina mål – och det börjar med att skriva ner dem. 

 

Låt din vardag kommunicera ditt personliga varumärke. Välj mellan flera härliga färger och mönster eller stilrent i skinn och prägling. Vilken Skrivi är du? 

FOKUS

Att skriva för hand är en mer krävande och komplicerad uppgift. Det är en motorisk aktivitet som påverkar hjärnan positivt och håller dig mer fokuserad.

BEARBETNING

Att skriva för hand kräver att man hela tiden bearbetar informationen och sammanfattar den i nyckelord och korta meningar. Detta bidrar till ökad förståelse för informationen.

SKISSER

Enkelheten att göra små noteringar och skisser är oslagbar med penna och papper. Det ger dig en visuell bilds om stärker minner och kan anpassas helt för dig.

FÖRBÄTTRAT MINNE

Att på ett personligt sätt kunna bearbeta informationen och strukturera den så att den passar dig, gör att du bättre minns vad informationen handlade om.

Fickkalender

Företagens verktyg för framgång, nu även för privatpersoner.

MER-kalendern, tidigare känd som FAR-kalendern. En specialanpassad fickkalender för personer som söker ekonomiska fakta i kombination med en stilren och personlig kalender. Samla allt viktigt på samma ställe och stärk ditt varumärke med en specialanpassad prägling. 

Notebooks

För dina idéer, för ditt minne och för dina drömmar.

Skapa struktur och ordning i ditt liv med våra unika anteckningsböcker, som kan präglas och anpassas speciellt för dig. Våra anteckningsböcker är inte enbart ett redskap för dina tankar och noteringar, den är också ett uttryck för vem du är. Välj mellan flera olika färger och mönster eller håll det stilrent och enkelt med äkta skinn och prägling. 

Vi använder cookies på sidan för att kunna hantera ditt besök och varukorgen. Läs mera under våra köpvillkor.